moossyk

Imatge de Matchbox Twenty

Avui mateix, i a través d'un missatge a Twitter i a Facebook, Matchbox Twenty ha anunciat que el nou, i esperat, disc veurà la llum el dia 4 de setembre de 2012. El treball, com ja havien deixat entreveure durant els últims dies, es dirà North. De fet, tant el lloc web de la banda com totes les pàgines que tenen a les xarxes socials estan engalanades amb el títol de l'àlbum.

A finals de l'any passat el grup va confirmar que ja estaven tancats a l'estudi preparant nou material i unes setmanes enrere van anunciar que el procés de gravació havia acabat. Aquest North serà publicat pràcticament 10 anys després del llançament de l'últim treball d'estudi de la banda, More Than You Think You Are, si no comptem, això sí, amb el grans èxits Exile on Mainstream, del 2007. Després d'haver d'haver provat sort en projectes paral·lels i en solitari, amb Rob Thomas com a clar guanyador en aquest apartat si mirem les vendes, tots els components van tornar amb ganes de fer renéixer una de les bandes més emblemàtiques del rock alternatiu i el post-grunge dels 90.

Per començar a degustar la nova música no farà falta esperar fins al mes de setembre, ja que la banda ha anunciat que el primer senzill, que portarà per nom She's So Mean, estarà disponible en les properes setmanes. De moment, no es coneixen més detalls d'aquest nou disc, però a mesura que es vagin donant a conèixer els anirem explicant.

Notícia publicada el 17 de maig de 2012 a les 20:00 hores.

Més informació sobre Matchbox Twenty a Moossyk.

OPINA